Close Menu

Constructiewerk voor architecten

Bell@ RVS levert niet alleen veel voor horecaondernemingen, ook werken wij in opdracht van diverse architecten voor particuliere projecten. Als u voor uw kantoor, bedrijf of woning geen standaard staal oplossing wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Architecten die nét dat beetje extra voor hun klanten willen creëren weten dit en werken graag met ons samen. Bent u architect of werkt u ermee samen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Uw visie komt tot leven

Bell@ RVS is een constructiebedrijf voor metaalbewerking in Zwanenburg, in de buurt van Haarlem. Wij produceren alles: van klein constructiewerk op maat tot horecaproducten, zoals roestvrijstalen barbladen, uitklapbare mobiele bars en cocktailstations. U kunt bij ons terecht zowel voor interieur als exterieur staalbouw. Denk hierbij aan:

  • Trappen op maat;
  • Stalen meubilair;
  • Balkons en hekwerken;
  • Badkamers;
  • Stalen puien.

Alles dat lasbaar is, kunnen wij snel en vakkundig voor u produceren. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw pand een blikvanger is, zowel van binnen als van buiten. Blader ter inspiratie door onze lopende en afgeronde projecten om te zien wat allemaal mogelijk is bij Bell@ RVS.
 

Divers staalwerk op maat gemaakt

Gaat u de samenwerking aan met Bell@ RVS? Wij komen bij u langs om het pand op te nemen en gaan in gesprek over wat er bij u past. Snel en vakkundig zorgen wij voor een prachtig resultaat. Dankzij onze grote ervaring in het ontwerpen en produceren van staal- en constructiewerk, zorgen wij snel en vakkundig voor een prachtig resultaat. Wij vervaardigen unieke creaties niet alleen in rvs, maar ook in koper, aluminium of staal. Bent u benieuwd of wij uw visie ten uitvoer kunnen brengen?
 

Neem direct contact met ons op