Close Menu

Constructiewerk voor architecten

Bella RVS levert niet alleen veel voor horecaondernemingen, ook werken wij in opdracht van diverse architecten voor particuliere projecten. Als u voor uw kantoor, bedrijf of woning geen standaard oplossing wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Architecten die nét dat beetje extra voor hun klanten willen creëren weten dit en werken graag met ons samen. Bent u architect of werkt u ermee samen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Uw visie komt tot leven

Bella RVS is een constructiebedrijf voor metaalbewerking in Zwanenburg, in de buurt van Haarlem. Ontwerpt u een woning of gaat u een eigen huis bouwen? Bij Bella RVS kunt u terecht voor al uw metaalwerk. Van het constructiewerk tot uw binnendeuren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Trappen op maat
  • Stalen meubilair
  • Balkons en hekwerken
  • Badkamers
  • Stalen puien

Alles dat lasbaar is, kunnen wij snel en vakkundig voor u produceren. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw nieuwe woning of pand een echte blikvanger is, zowel van binnen als van buiten. Blader ter inspiratie door onze lopende en afgeronde projecten om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.
 

Maatwerk metaalbewerking in rvs en meer

Gaat u de samenwerking aan met Bella RVS? Wij komen bij u langs om het pand op te nemen en gaan in gesprek over wat er bij u past. Dankzij onze brede ervaring in het ontwerpen en produceren van staal- en constructiewerk zorgen wij snel en vakkundig voor een prachtig resultaat. Wij vervaardigen deze unieke creaties niet alleen in rvs, maar ook in koper, aluminium of staal. Bent u benieuwd of wij uw visie voor een (eigen) woning of pand ten uitvoer kunnen brengen?
 

Neem direct contact met ons op