Close Menu

CONSTRUCTIEWERK VOOR ARCHITECTEN

Naast dat wij veel voor horecaondernemingen leveren, werken wij bij Bell@ RVS ook in opdracht van diverse architecten. Als u in uw kantoor, bedrijf of woning net een niet standaard staal oplossing wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Architecten die nét dat beetje extra voor hun klanten willen creëren weten dat en werken graag met ons samen. Werkt u samen met een architect of bent u een architect? Neem dan contact met ons op.

Alles is mogelijk

Bell@ RVS is een constructiebedrijf voor metaalbewerking in Zwanenburg, in de buurt van Haarlem. Ook klein constructiewerk op maat maken wij naast het produceren van horecaproducten, zoals roestvrijstalen barbladen, uitklapbare mobiele bars en cocktailstations. Voor interieur en exterieur staalbouw kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Eigenlijk alles wat lasbaar is, kunnen wij snel en vakkundig voor u produceren! Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw pand zowel van binnen als buiten een plaatje is. Benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan een kijkje in onze lopende en afgeronde projecten.

Verschillende materialen en uitvoeringen

Niet alleen hebben wij een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden, nog veel meer is mogelijk. Wij komen bij u langs om het pand op te nemen en gaan dan in gesprek over wat er bij u past. Snel en vakkundig zorgen wij voor een prachtig resultaat. In het ontwerpen en produceren van staalwerk en constructiewerk hebben wij veel ervaring. Wij vervaardigen unieke creaties van koper, roestvrijstaal, aluminium of staal. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.