Close Menu

Constructiewerk voor de bouw

Bij Bell@ RVS zijn wij erg ervaren in het ontwerpen en produceren van metaalwerk, staalwerk en ander constructiewerk op maat voor de bouw. Als geen ander kennen wij het werk van de aannemer; bij onze projecten werken wij veel met hen samen. Voor diverse problemen in de bouw hebben wij vaak een passende oplossing. Niet alleen maken we unieke creaties voor grote bedrijven, ook voor particulieren staan we sterk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Eindeloze mogelijkheden

Voor zowel het interieur als het exterieur van uw pand maken wij constructiewerk op maat. Bell@ RVS is ervaren in metaalbewerking voor de bouw, architecten, horeca en particulieren. Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

  • Balkons en hekwerken op maat;
  • Stalen meubilair op maat;
  • Trappen op maat;
  • Exterieur staalbouw;
  • Metaalbewerking voor de logistiek;
  • Stalen constructies.

Voor al uw bouwprojecten staat Bell@ RVS voor u klaar. Maatwerk staal- en constructiewerk is onze specialiteit, en wij helpen u graag. Wij realiseren unieke producten van roestvrij staal, koper, metaal, aluminium en staal.
 

Bell@ RVS voor al uw constructiewerk op maat

Ervaring, klantgerichtheid en goede resultaten staan hoog in ons vaandel. Wij staan voor u klaar om uw visie te realiseren en unieke producten op maat af te leveren. Van transportplateaus tot balkons, en van ruwbouw tot afbouw. Bent u benieuwd of Bell@ RVS uw project kan klaren?
 

Neem direct contact met ons op