Close Menu

Constructiewerk voor de bouw

Bij Bell@ RVS in Zwanenburg zijn wij erg ervaring in het ontwerpen en produceren van metaalwerk, staalwerk en ander constructiewerk op maat voor onder andere de bouw. Vanuit onze oorsprong werken wij veel samen met diverse aannemers, wij kennen het werk van een aannemer als geen ander en weten precies waar je tegenaan kunt lopen. Voor diverse problemen hebben wij vaak een passende oplossing. Niet alleen maken wij unieke creaties voor grote bedrijven, ook voor particulieren kunnen wij veel betekenen. Neem een kijk op onze projecten pagina of neem direct contact met ons op.

Een uiteenlopend assortiment

Voor zowel het interieur, als het exterieur van uw pand maken wij constructiewerk op maat. Wij zijn ervaren in metaalbewerking voor horeca, architecten en particuliere bedrijven. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze mogelijkheden:

  • Balkons en hekwerken op maat;
  • Stalen meubilair op maat;
  • Exterieur staalbouw;
  • Metaalbewerking voor de logistiek;
  • Stalen constructies.

Alles is mogelijk! Wij staan klaar voor aannemers, bedrijven en particulieren. Maatwerk staal en constructiewerk is onze specialiteit en helpen u graag. Wij realiseren producten van koper, roestvrijstaal, metaal, aluminium en staal. Ervaring, klantgerichtheid en goede resultaten is wat u bij Bell@ RVS in Zwanenburg vindt.

Bell@ RVS voor uw al uw constructiewerk op maat

Van transportplateaus tot balkons en van ruwbouw tot afbouw, wij staan voor u klaar! Naast een ruim assortiment kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Bij Bell@ RVS nabij Haarlem vindt u precies wat u nodig heeft voor uw project. Klinkt dat goed? Neem dan een kijkje bij onze lopende en afgeronde projecten of neem vrijblijvend contact met ons op!