Close Menu

Constructiewerk voor aannemers

Bij Bella RVS zijn wij erg ervaren in het ontwerpen en produceren van metaalwerk, staalwerk en ander constructiewerk op maat voor de bouw. Als geen ander kennen wij het werk van de aannemer; bij onze projecten werken wij veel met hen samen. Voor diverse problemen waarmee het bouwen van een huis of woning gepaard gaat hebben wij een passende oplossing. Niet alleen maken we unieke creaties voor grote bedrijven, ook voor particulieren staan we sterk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Voor aannemers van ruwbouw tot afbouw

Voor zowel het interieur als het exterieur van uw pand maken wij constructiewerk op maat. Werkt u voor een particulier die zijn of haar eigen huis gaat bouwen, voor horeca ondernemers of een bedrijf dat een nieuw kantoorpand wil? Bella RVS is ervaren in metaalbewerking voor al deze projecten. Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

  • Balkons en hekwerken op maat
  • Stalen meubilair op maat
  • Trappen op maat
  • Exterieur staalbouw
  • Metaalbewerking voor de logistiek
  • Stalen constructies

Voor al uw bouwprojecten staat Bella RVS voor u klaar. Maatwerk staal- en constructiewerk is onze specialiteit, en wij helpen u graag. Wij realiseren unieke producten van roestvrij staal, koper, metaal, aluminium en staal.
 

Bella RVS voor al uw constructiewerk op maat

Ervaring, klantgerichtheid en goede resultaten staan hoog in ons vaandel. Wij staan voor u klaar om uw visie te realiseren en unieke producten op maat af te leveren. Van transportplateaus tot balkons, en van ruwbouw tot afbouw. Bent u benieuwd of Bella RVS uw project kan klaren?
 

Neem direct contact met ons op