Close Menu

Constructiewerk voor de horeca

Bij Bella RVS hebben we veel ervaring met het ontwerpen en produceren van horeca metaalwerk op maat. Als constructiebedrijf voor verschillende horecagelegenheden hebben wij samengewerkt met vele partners; van grote bedrijven zoals Loetje en Heineken tot kleinere cafés en restaurants. Hoewel wij met name bekend staan om onze (gebogen) tapbladen, kunnen wij ook ander constructiewerk verzorgen. Denk hierbij zowel aan uniek interieur en exterieur staalbouw voor uw horecagelegenheid. Verander uw pand in een echte blikvanger met de op maat gemaakte producten van Bella RVS. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Unieke metaalbewerking in uw eigen stijl

Met name in de horeca profiteert u van goed geproduceerd staalwerk: van uw tapbladen tot een mobiel cocktailstation, en van trapwerk tot uw logo in staal op de muren. Decoratief én functioneel. Bij Bella RVS bent u voor dit constructiewerk aan het goede adres. Alles dat lasbaar is, kunnen wij voor u produceren. Bij ons vindt u meer dan honderd jaar ervaring in metaalbewerking. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • (Gebogen) tapbladen
  • Van ruwbouw tot afbouw, van decoratief tot functioneel
  • Wij ontwerpen en produceren constructiewerk op maat dankzij een flexibel team dat graag uw ontwerpen verwezenlijkt
  • Op onze productpagina vindt u verschillende horecaproducten die snel en seriematig in verschillend materialen op maat geproduceerd kunnen worden
  • Wij vervaardigen producten niet alleen uit rvs, maar ook uit koper, aluminium, metaal of staal.
     

Bella RVS, partner in de horeca

Horeca staal- en constructiewerk zijn onze grootste opdrachten. Dankzij onze ruime ervaring en ons klantgerichte team staan wij voor u klaar, om met ons unieke maatwerk uw visie uit te voeren. Van klein constructiewerk tot volledige metalen barren: wij verwezenlijken uw wensen voor uw horecagelegenheid. Vertrouw ook op Bella RVS.
 

Neem direct contact met ons op