Close Menu

HORECA PRODUCTEN BIJ BELL@ RVS

Als constructiewerkbedrijf voor verschillende bedrijven hebben wij bij Bell@ RVS veel ervaring met het ontwerpen en produceren van horeca en keukenmetaal maatwerk. Van grote bedrijven als Loetje en Heineken tot kleinere cafés en restaurants, wij leveren aan alle horecabedrijven en zelfs particulieren. Niet alleen leveren wij tapbladen aan heel veel verschillende partijen, ook ander constructiewerk kunnen wij voor u maken. Denk hierbij aan interieur staalbouw en exterieur staalbouw voor uw horecagelegenheid. Wilt u staal meubilair, een keukenblad of een tapblad op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

EEN STAALWERK OPLOSSING VOOR IEDER PAND

Voor roestvrijstaal, koper of staal constructiewerk bent u bij Bell@ RVS aan het goede adres. Alles wat lasbaar is, kunnen wij voor u produceren. Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring met metaalbewerking en zijn gelegen nabij Haarlem. Wat kan Bell@ RVS betekenen voor uw horecaonderneming?

  • Wij ontwerpen en produceren constructiewerk op maat voor ieder pand;
  • Van ruwbouw tot afbouw, niets is ons te gek;
  • Bell@ RVS heeft een flexibel team dat graag uw ontwerpen verwezenlijkt;
  • In ons assortiment vindt u meerdere horecaproducten die snel en seriematig in verschillende materialen op maat geproduceerd kunnen worden;
  • Ook voor unieke projecten van RVS, koper of metaal kunt u bij ons terecht.

BELL@ RVS VOOR METAALBEWERKING EN HORECA CONSTRUCTIEWERK

Bent u dus opzoek naar een staalwerk constructie? Dan kunnen wij u zeker helpen. Met onze ruime ervaring en ons klantgerichte team staan wij klaar voor al uw staalwerk en maatwerk. Van klein constructiewerk tot volledige metalen bars, wij maken het volledig naar de wensen en benodigdheden van uw horecagelegenheid. Neem dus direct vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met de productie van uw ideeën.