Close Menu

Over Bella RVS

Al meer dan honderd jaar maakt Bella RVS metaalwerk en constructiewerk op maat voor horeca ondernemers, aannemers, architecten en particulieren. 

Sinds onze oprichting in 1918 hebben wij ons met name gericht op de horeca branche, waar wij intussen een echte household name zijn met klanten als Circuit Park Zandvoort, Heineken en Paradiso. Dankzij de grote vraag van aannemers en architecten hebben wij onze expertise de laatste jaren echter flink kunnen uitbreiden. Intussen voorzien we zowel grote als kleine panden van bouwkundige oplossingen en uniek metaalwerk op maat. Daardoor zijn wij nu ook een graag geziene partner voor aannemers, architecten én particulieren.
 

Klantgericht maatwerk in metaalbewerking

Omdat wij samen met u uniek staalwerk ontwerpen en op maat produceren, is een goede samenwerking met onze klanten heel belangrijk voor Bella RVS. Wij gaan in op uw wensen en bedenken oplossingen voor elk pand en elke ambitie. 
 

Een unieke uitstraling

Ons ervaren team werkt met u samen om te maken wat u nodig heeft. Stevig, naadloos aansluitend constructiewerk, een echte blikvanger in uw pand en een functioneel design: bij Bella RVS hoeft u geen concessies te doen. Al ons maatwerk is van de hoogste kwaliteit. 

Al uw maatwerk onder één dak

Als u eenmaal voor Bella RVS heeft gekozen kunt u al het gewenste staalwerk voor uw project binnen één bedrijf produceren. Van ruwbouw tot afbouw, en van constructie tot sierwerk. Dat is handig, overzichtelijk en houdt de lijnen kort. Zo kunnen we snel met u schakelen.

Projectbegeleiding

Bij Bella RVS boeken we prachtige resultaten en nemen we al uw zorgen uit handen rondom het constructiewerk voor uw pand.

Alles is mogelijk

Hoe groot of klein uw project ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Van gespecialiseerd maatwerk waarin we uw dromen tot leven laten komen tot seriematig constructiewerk om snel grote partijen te kunnen leveren. 
 

Kies ook voor staalwerk van Bella RVS

Bekijk de website van Bella RVS om ideeën op te doen voor uw eigen staalwerk op maat.

Wij zijn bijzonder trots op onze afgeronde projecten en laten u dan ook graag het eindresultaat van dit harde werk zien. U zult zien dat al ons werk geheel in de stijl van de opdrachtgever wordt gedaan, en dat wij dit uiteraard ook voor u zullen verzorgen.

Wil u een grote partij horecaproducten afnemen? Bekijk dan ons assortiment standaardmodellen. Ook voor deze producten geldt dat zij op maat geproduceerd worden aan de hand van uw specificaties.
 

Vragen? Neem contact op