Close Menu

Het ontwerpen en produceren van unieke metaalwerk creaties is waar wij goed in zijn. Als ondernemer zit u vol met unieke ideeën. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden om ons steentje aan bij te dragen. Een 'steentje' uitgevoerd in roestvrijstaal, rood koper of messing welteverstaan. Wij leveren zeer uiteenlopende maatwerk producten aan veel verschillende soorten bedrijven en zelfs aan particulieren. Bent u horecaondernemer, interieurbouwer, aannemer of een andere belanghebbende? Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om metaalbewerking in unieke vormen en maten. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw ideeën kunnen realiseren.

 

SPECIALE STAALWERK CONSTRUCTIES OP MAAT

Door meer dan honderd jaar ervaring zijn wij erg goed in het creëren van rondingen en aparte vormen in het metaalwerk. Dit ziet u dan ook terug in onze unieke producten, zo hebben wij:

Eigenlijk alles wat u zich kunt voorstellen kunnen wij voor u op maat maken. Standaard leveren wij onze producten in roestvrij staal, maar andere materialen of combinaties van materialen zijn ook mogelijk. Voor de fijnproever is er tevens de keuze uit hoogglans of een gezandstraald oppervlak. 

 

METAALBEWERKING NAAR UW ONTWERP

Voor de productie van uw unieke projecten komen wij de maatwerkproducten graag op locatie ontwerpen en inmeten. Het is zelfs mogelijk om de maatwerkproducten op locatie te ontwikkelen. Staalwerk en constructiewerk op maat, voor het interieur en het exterieur maken wij snel en vakkundig, vanzelfsprekend met u als creatieve inspiratiebron! Deze speciale samenwerking leidt tot unieke resultaten, waardoor uw zaak een onvergetelijke uitstraling heeft. Heeft u nog vragen of wilt u uw ontwerpen voorleggen? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op