Close Menu

Als ondernemer, architect of aannemer zit u vol unieke idee├źn voor metaalbewerking en staalwerk op maat, en daar weten wij bij Bella RVS wel raad mee. Van klein constructiewerk en sierwerk tot interieur en exterieur staalbouw.

Voor staal- of constructiewerk op maat zijn bent u bij ons in goede handen, samen met u zorgen wij ervoor dat uw pand een echte blikvanger wordt. Bent u horeca ondernemer, interieur bouwer, aannemer of particulier? Wilt u een oplossing in rvs, staal, koper, aluminium of metaal? Aan al uw wensen komen wij tegemoet. Blader hieronder door onze projecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met een goed idee en de hulp van Bella RVS.
 

OFFERTE AANVRAGEN

Maatwerk voor een uniek resultaat in staal, aluminium, rvs, koper en meer


Samen met u gaan wij de uitdaging aan het perfecte metaalwerk voor uw pand te ontwikkelen, of het nu om constructiebalken in de bouw gaat, tapbladen voor een horeca onderneming of een sfeervolle finish voor uw woning. Al onze metaalproducten kenmerken zich door hun uitzonderlijke details en hoog afgewerkte resultaat, waardoor er een unieke stempel op uw pand wordt gedrukt. Waarom voor standaard gaan als u ook voor maatwerk van Bella RVS kunt kiezen?

Voor een nauwkeurige constructie komen wij het maatwerk graag op locatie ontwerpen en inmeten. Het is zelfs mogelijk om de maatwerkproducten op locatie te ontwikkelen. Ons ervaren en bevlogen team helpt u om uw visie om te zetten naar hoogstaande producten. Standaard leveren wij in roestvrij staal, maar ook andere materialen of combinaties van materialen zijn mogelijk. Voor de fijnproever is er tevens de keuze uit hoogglans of een gezandstraald oppervlak. 

 

Bella RVS is de trotse partner van aannemers, architecten en horeca ondernemers.

 

OFFERTE AANVRAGEN