Close Menu

Als ondernemer zit u vol unieke ideeën, waar wij bij Bell@ RVS wel raad mee weten.


Voor staal- of constructiewerk op maat zijn bent u bij ons in goede handen, samen met u zorgen wij ervoor dat uw pand een echte blikvanger wordt. Bent u horeca ondernemer, interieur bouwer, aannemer of particulier? Wilt u een oplossing in rvs, staal, koper, aluminium of metaal? Aan al uw wensen komen wij tegemoet. Blader hieronder door onze projecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met een goed idee en de hulp van Bell@ RVS.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

SPECIALE STAALWERK CONSTRUCTIES OP MAAT

Door meer dan honderd jaar ervaring zijn wij erg goed in het creëren van rondingen en aparte vormen in het metaalwerk. Dit ziet u dan ook terug in onze unieke producten, zo hebben wij:

Eigenlijk alles wat u zich kunt voorstellen kunnen wij voor u op maat maken. Standaard leveren wij onze producten in roestvrij staal, maar andere materialen of combinaties van materialen zijn ook mogelijk. Voor de fijnproever is er tevens de keuze uit hoogglans of een gezandstraald oppervlak. 

 

METAALBEWERKING NAAR UW ONTWERP

Voor de productie van uw unieke projecten komen wij de maatwerkproducten graag op locatie ontwerpen en inmeten. Het is zelfs mogelijk om de maatwerkproducten op locatie te ontwikkelen. Staalwerk en constructiewerk op maat, voor het interieur en het exterieur maken wij snel en vakkundig, vanzelfsprekend met u als creatieve inspiratiebron! Deze speciale samenwerking leidt tot unieke resultaten, waardoor uw zaak een onvergetelijke uitstraling heeft. Heeft u nog vragen of wilt u uw ontwerpen voorleggen? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op