Close Menu

Particuliere badkamer

Soms zijn er opdrachten die zo mooi zijn dat je ze apart wilt vermelden, deze particuliere badkamer is daar een voorbeeld van. Geen standaard oplossing, niet te vergelijken met anderen en dat geeft precies aan wat wij kunnen… namelijk eigenlijk alles! Neem dus gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft!

Constructiewerk op maat

Deze particuliere badkamer is een prachtig voorbeeld van de unieke constructiewerk oplossingen die wij bij Bella RVS creëren. Metaalwerk kan dus ook strak en modern zijn, ideaal voor de moderne particuliere bouw. Met uw wensen en ideeën als uitgangspunt maken wij graag unieke creaties die in uw pand de puntjes op de ‘i’ zetten. Van ruwbouw tot afbouw, bij Bella RVS zorgen wij voor praktische en mooie bouwoplossingen. Naast badkamers kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor:

  • Stalen raamkozijnen op maat;
  • Draagbalken constructies op maat;
  • Maatwerk balustrades;
  • Interieur staalbouw, van bijvoorbeeld een stalen tafel op maat tot een poot van een badkamerkastje;
  • Exterieur staalbouw.

Voor alles wat lasbaar is kunt u dus bij ons terecht!

Particulier staalwerk en constructiewerk

Voor alle bouwprojecten zijn wij in staat een oplossing van roestvrijstaal, staal of aluminium te creëren. Van horecaondernemers tot aannemers, wij staan voor u klaar! Neem dus vooral contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het realiseren van unieke bouwoplossingen.

Vragen? Neem contact op