Close Menu

Particuliere badkamer


De opdracht voor deze particuliere badkamer ligt ons na aan het hart. We vinden dit project zo mooi geworden dat we het hier apart willen vermelden. Geen standaard oplossing en niet te vergelijken met andere badkamers. Hier wordt optimaal gebruik gemaakt van de hoge plafonds in het pand, en houden we de badkamer zo open en ruimtelijk mogelijk. Want zo'n badkamer wil je vanuit alle hoeken perfect kunnen zien. Dit project zet met staalwerk de puntjes op de i van een uitstekend interieurdesign, en bij Bella RVS zijn we heel blij dat we hier onze stempel op hebben mogen drukken. 

 

Staalwerk op maat voor particulieren en architecten


Bent u een particulier die zijn eigen huis of verbouwing ontwerpt, of een architect met een opdracht? Deze badkamer laat ziet dat Bella RVS unieke oplossingen weet te bedenken voor constructiewerk die bovendien een lust voor het oog zijn. Ons metaalwerk is een toevoeging aan ieder interieur en exterieur, geheel op maat en naar uw eigen wensen te produceren. Naast een mooie, elegante oplossing is ons constructiewerk stevig, betrouwbaar en tot op de milimeter nauwkeurig. Op Bella RVS kunt u bouwen, letterlijk en figuurlijk. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende bouwoplossingen:
 

  • Stalen raamkozijnen op maat gemaakt
  • Draagbalk constructies op maat
  • Balustrades op maat
  • Interieur staalbouw, van de pootjes onder een badkamerkastje tot een stalen tafel
  • Exterieur staalbouw


Voor alle bouwprojecten zijn we in staat een oplossing in rvs, staal, aluminium of koper te creĆ«ren. Hoewel onze wortels bij de horecabranche liggen, nemen wij ook met veel plezier particulieren en architecten onder onze hoede. 

 

OFFERTE AANVRAGEN