Close Menu

Constructiewerk voor de bouw

Ook voor constructiewerk voor de bouw kunt u bij Bella RVS terecht. Voor diverse bouwprojecten ontwikkelen wij in eigen beheer of in opdracht van anderen diverse bouwoplossingen. Dit werk is zeer uiteenlopend en draagt bij aan de unieke uitstraling van uw pand. Horecaondernemers, interieurbouwers en aannemers weten ons al jaren te vinden voor speciale metaalbewerking op maat. Goed staal en constructiewerk wordt bij ons gerealiseerd door een combinatie van meer dan honderd jaar ervaring en uiterst gedreven medewerkers. Hieronder ziet u een greep uit onze diverse bouwoplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Constructiewerk voor de bouw

Voor klein constructiewerk, maar ook voor grotere bouwprojecten maken wij uitstekend maatwerk. Staal, RVS, koper en aluminium zijn materialen waarvan wij interieur staalbouw én exterieur staalbouw vervaardigen. Van stalen constructies tot stalen puien, voor uw laswerk kunt u bij ons terecht. Uiteraard zijn al onze bouwoplossingen op maat gemaakt voor uw pand. Onze klantgerichte aanpak leidt tot prachtige resultaten:

  • Onze metaalbewerkers komen zelf uw pand opmeten voor een nauwkeurig resultaat;
  • Het is hierna mogelijk de constructies voor de bouw in onze werkplaats te vervaardigen of zelfs op locatie;
  • Wij vervaardigen alles van ruwbouw tot afbouw, waardoor u al uw constructiewerk aan een bedrijf uit handen kunt geven.

Metaalbewerking op maat nabij Haarlem

Maatwerk staal en constructiewerk voor de bouw kunt u laten realiseren door Bella RVS. Met ruim honderd jaar ervaring in metaalbewerking en een klantgerichte aanpak kunnen wij unieke bouwoplossingen creëren en snel schakelen wanneer dat nodig is. Dit resulteert in uitstekende staalwerkconstructies op maat gemaakt voor uw pand of bouwproject. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen? Neem contact op