Close Menu

Constructiewerk voor de bouw


Voor constructiewerk in de bouw kunt u bij Bella RVS terecht. Wij ontwikkelen oplossingen voor diverse bouwprojecten, zowel voor particulieren die een eigen huis bouwen als voor aannemers in opdracht. Dit uiteenlopende werk draagt bij aan de unieke uitstraling van uw pand en zorgt voor een stevige fundering, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw woning of pand. Omdat wij opdrachten aannemen van ruwbouw tot afbouw kunt u al uw staalwerk onder één dak uit laten voeren.

Laswerk op maat

Zowel voor klein constructiewerk als grotere bouwprojecten maken wij uitstekend maatwerk. Wij voeren onze opdrachten uit in de gewenste metaalsoort, zoals staal, rvs, koper en aluminium. Bent u op zoek naar iemand die een stalen pui kan maken, een steunbalk, trappen of zelfs meubilair? Bij ons kan het allemaal binnen één bedrijf. Zo houden we de lijnen kort en garanderen we consistent vakmanschap. Onze klantgerichte aanpak leidt tot nauwkeurige resultaten:

  • We nemen grote en kleine opdrachten aan voor zowel ruwbouw als afbouw
  • Onze metaalbewerkers komen uw pand zelf opmeten voor een nauwkeurig resultaat
  • De staalconstructies worden in onze werkplaats gemaakt, of desgewenst op locatie
     

Vraag een offerte aan 

Metaalbewerking in Amsterdam en Haarlem

Onze werkplaats in Zwanenburg is centraal gelegen in de Randstad, tussen Haarlem en Amsterdam in. Zo kunnen wij snel op locatie zijn voor onze opdrachtgevers en zelfs het laswerk op locatie verrichten. Dat maakt overleggen en kleinere aanpassingen eenvoudig uit te voeren. Bovendien kunt u ons in de arm nemen voor het volledige bouwproject, van de fundering tot het stalen naamplaatje naast de deur. Bella RVS levert uitsluitend op maat gemaakte staalwerkconstructies, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit.
 

Vraag een offerte aan