Close Menu

Van ruwbouw tot afbouw


Bella RVS voorziet van ruwbouw tot afbouw in de behoeften van onze klanten, zodat u al uw staalconstructie bij één bedrijf kunt laten doen. Maar wat betekent dat nu eigenlijk, van ruwbouw tot afbouw?
 

Ruwbouw

Onder ruwbouw wordt constructiewerk verstaan, waarin de vloeren, muren, het dak en de fundering worden aangebracht. Hiervoor worden vaak (deels) stalen constructies gebruikt om het bouwwerk te verstevigen. Het is belangrijk dat deze constructies nauwkeurig op maat gemaakt worden, zodat ze het bouwwerk kunnen dragen en er geen afwijkingen ontstaan. Onzichtbaar onbreekbaar! 
 

Afbouw

Tijdens de afbouwfase worden scheidingswanden, verlichting, binnendeuren etc. aangebracht. Dankzij de industriële woontrends is een robuuste, stalen afwerking een mooie toevoeging aan elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan de particuliere badkamer die wij hebben verzorgd, maar ook stalen verlichting, (gedeeltelijk) meubilair, binnendeuren, metalen platen, stalen trappen en balkons. Bella RVS creëert echte blikvangers voor uw pand.
 

Maatwerk staal, rvs, koper en metaal

Bella RVS noemt zichzelf niet voor niets een totaalbedrijf. U kunt voor elk staalproduct bij ons terecht, waardoor wij ook volledige projecten kunnen begeleiden. Door ons in de arm te nemen helpen wij u mee van de fundering van het pand tot het stalen naamplaatje naast de bel. Onze unieke bouwoplossingen zorgen er bovendien voor dat u een duurzaam resultaat krijgt dat geheel bij uw eigen stijl past.

 

Maatwerk voor architecten, aannemers, particulieren en (horeca) ondernemers

Bella RVS wordt ingehuurd voor verschillende projecten, voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. U kunt ons inhuren voor een gedeelte van het staalwerk, maar u kunt ons ook de volledige productie laten doen. In dat laatste geval verzekert u zich ervan dat de lijnen kort blijven en het contact direct loopt: u heeft immers alles onder één dak. Wij werken met rvs, staal, metaal en koper dat op maat voor u wordt afgewerkt. Wij kunnen de producten in onze werkplaats realiseren, maar ook op locatie. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing. Wij nemen de volgende opdrachten aan:
 

  • Particuliere bouw. Van exterieur tot interieur staalbouw, vormgegeven in uw eigen stijl
  • Aannemers. Van ruwbouw tot afbouw
  • Architecten. Van groot constructiewerk tot afwerking, balkons, trappen, binnendeuren, metalen wanddecoratie en kasten
  • (Horeca) ondernemers. Van exterieur tot interieur staalbouw, (gebogen) barbladen en tapbladen en mobiele bars
     

Vraag een offerte aan 


Seriematige producten voor een snelle aflevering

Voor horeca ondernemingen bieden wij ook een aantal seriematige producten aan. Nadat de maten bij ons binnen zijn, kunnen wij deze bar- en tapbladen vlug en in grotere aantallen produceren voor bijvoorbeeld diverse filialen. Bekijk hiervoor onze productpagina. Wij komen langs om het pand op te nemen, en te zorgen dat ons maatwerk precies past. Ook installeren wij deze voor u.
 

Op locatie in Haarlem en Amsterdam

Bella RVS is centraal gelegen in Noord-Holland, tussen Amsterdam en Haarlem in Zwanenburg. Dankzij de uitstekende uitvalswegen kunnen wij daarom snel op locatie zijn in de Randstad. Het opmeten, installeren en zelfs op locatie maken van onze staalwerk producten is daarom snel en makkelijk geregeld. Heeft u een project en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 
 

Vraag een offerte aan