Close Menu

Van ruwbouw tot afbouw

Het is soms lastig uitleggen wat wij doen, dit project bewijst dat wij de complete realisatie kunnen verzorgen: van ruwbouw tot afbouw! Unieke panden, metalen interieur en zelfs prachtige particuliere badkamers behoren tot onze mogelijkheden. Bij Bella RVS realiseren wij unieke bouwoplossingen voor horecaondernemers, interieurbouwers, aannemers en zelfs particulieren. Schroom dus niet en neem contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Klein en groter constructiewerk voor uw pand

Bij Bella RVS is niks ons te gek. Dit heeft als groot voordeel dat uw al uw constructiewerk en metaalwerk kunt laten produceren bij een bedrijf. Wij hebben dan ook al meer dan honderd jaar ervaring en zijn zeer klantgericht. Constructies ontwerpen met uw ideeën als uitgangspunt of uw interieur en exterieur staalbouw volledig uit handen geven? Het kan allebei. Andere projecten van ons zijn bijvoorbeeld:

Maatwerk staal en constructiewerk nabij Haarlem

Voor al uw metaalbewerking op maat bent u bij Bella RVS aan het juiste adres, ruwbouw tot afbouw het kan allemaal! Neem dus gerust een kijkje bij onze andere projecten. Heeft u een project en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen? Neem contact op