Close Menu

VCK logistics


Bella RVS is een veelzijdig constructiebedrijf voor staalwerk op maat. Dat laten wij zien aan de hand van de opdrachten die wij uitvoeren voor de logistieke sector. Voor onze partner VCK Logistics maken wij diverse producten om hun dagelijkse werkdag aangenamer, veiliger, productiever en efficiƫnter te maken. Voor logistieke bedrijven is het vooral van belang dat het constructiewerk praktisch is, voldoet aan de veiligheidseisen en goed functioneert. Wij hebben secuur maatwerk hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij een goede partner voor deze sector.

Logistiek maatwerk

Met meer dan honderd jaar ervaring is Bella RVS gespecialiseerd in staal- en klein constructiewerk. Voor de logistieke sector ontwerpen en lassen wij staalconstructies op maat. Wij realiseren ergonomische, goed functionerende eindproducten die in verschillende metaalsoorten kunnen worden uitgevoerd. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Transportplateaus op maat
  • Bagagekooien op maat
  • Aluminium oprijbalken
     

Vraag een offerte aan 

Ontwerp op maat

Bij Bella RVS werken we graag samen met professionals uit de logistieke sector. Elk bedrijf heeft andere behoeften, en vereisten waar hun staalconstructies aan moeten voldoen. Samen met u ontwerpen wij de meest efficiƫnte oplossing voor uw dagelijkse verantwoordelijkheden. Wij kunnen alles voor u realiseren, van beproefde methoden tot nieuwe oplossingen. Bovendien voldoen onze staalconstructies aan alle veiligheids- en overheidseisen. We vervaardigen de producten in onze werkplaats in Zwanenburg, maar kunnen deze ook op locatie maken zodat u direct kunt testen en in gebruik kunt nemen. Zo houden we de lijnen kort.
 

Vraag een offerte aan