Close Menu

VCK logistics

Voor VCK Logistics maken wij diverse producten, dit toont weer eens aan hoe divers onze mogelijke constructieoplossingen zijn! Alles wat lasbaar is, kunnen wij op maat voor u maken. Niet alleen werken wij voor horecaondernemers, interieurbouwers, aannemers en particulieren – wij kunnen veel diverse bedrijven helpen met ons constructiewerk. VCK Logistics is hier een voorbeeld van. Voor een logistiek bedrijf is het natuurlijk erg belangrijk dat al het constructiewerk praktisch is en goed functioneert, daar zijn wij dan ook heel secuur in. Door buiten de doos te denken kunnen wij maatwerk oplossingen creëren voor ieder project.

Logistiek maatwerk

Bent u op zoek naar roestvrijstaal, koper, aluminium of staal constructiewerk op maat? Dan bent u bij Bella RVS aan het juiste adres! Op deze pagina ziet u enkele producten die wij voor VCK Logistics hebben gecreëerd, zoals:

  • Transportplateaus op maat;
  • Bagagekooien op maat;
  • Aluminium oprijbalken.

Dit zijn producten die wij op maat voor u kunnen maken van RVS, staal, aluminium of koper. Stalen constructies die er goed uit zien en ook nog eens functioneel zijn, is wat wij voor u kunnen realiseren.

Ons proces voor staalwerk en constructie op maat

De eerste stap van ons proces is altijd het overleggen met u, de klant. Wij kunnen dan aan de hand van uw ontwerpen een product realiseren, maar het is ook mogelijk dat wij het ontwerp voor u maken. Met uw ideeën als uitgangspunt gaan wij snel en secuur aan de slag om de beste constructieoplossingen te maken. Wij kunnen de producten realiseren in onze werkplaats in Zwanenburg, maar het is ook mogelijk de producten op locatie te maken. In staalwerk en klein constructiewerk zijn wij door onze meer dan honderd jaar ervaring gespecialiseerd. Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf nabij Haarlem? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Metaalbewerking nabij Haarlem

Bella RVS in Zwanenburg is goed te bereiken vanuit Haarlem, Amsterdam en de rest van Noord-Holland. In onze werkplaats maken wij staalwerk en klein constructiewerk, maar ook groter constructiewerk zoals exterieur staalbouw op maat op aanvraag. Alles van ruwbouw tot afbouw is bij ons mogelijk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen? Neem contact op