Close Menu

DIVERSE TAPBLADEN IN DE PRAKTIJK

Bij Bella RVS bent u aan het juiste adres voor unieke tapbladen. Wij ontwikkelen tapbladen op maat voor diverse horeca gelegenheden, zoals restaurants en bars. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod aan seriematige tapbladen, het is ook mogelijk om bij ons unieke ontwerpen te laten realiseren. Wij helpen het graag met het realiseren van uw ideeën in koper, staal of RVS. Alles is mogelijk!

VERSCHILLENDE BARBLAD ONTWERPEN

In ons assortiment barbladen vindt u verschillende modellen in allerlei vormen. In de praktijk komen wij bij u langs om uw pand of zaak op te meten en dan gaan we aan de slag in onze werkplaats. Het is ook mogelijk om de producten op locatie te maken. Een kleine greep uit onze mogelijkheden:

Bij Bella RVS maken wij iets wat precies bij de sfeer van uw bar of restaurant past. Onze uitvoeringen zijn mogelijk in koper, staal en roestvrijstaal. Zelfs combinaties van materialen zijn mogelijk. Wilt u liever iets unieks of heeft u een ontwerp in gedachte? Vraag ons naar de mogelijkheden.

STAALWERK EN CONSTRUCTIEWERK OP MAAT

Bij Bella RVS hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van staalwerk en constructiewerk op maat. Wij helpen u graag met het creëren van prachtige constructiewerken die aansluiten bij de stijl en benodigdheden van uw bedrijf. Hieronder ziet u enkele van de door ons vervaardigde ontwerpen in de praktijk. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!

Vragen? Neem contact op