Close Menu

Diverse tapbladen in de praktijk


Bella RVS is al meer dan honderd jaar ontwerper en metaalbewerker voor de horeca. Wij ontwikkelen unieke tapbladen op maat voor diverse horeca ondernemingen zoals restaurants en bars. Wij helpen u graag met het realiseren van uw ideeën in koper, staal, rvs of aluminium. Ook is het mogelijk materialen te combineren.  
 

Gebogen tapbladen

Op het gebied van gebogen tapbladen zijn wij een onbetwiste marktleider, met opdrachtgevers als Heineken, Circuit Park Zandvoort, Loetje en Paradiso. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een echte blikvanger in uw gelegenheid.
 

Maatwerk barbladen

Daarnaast bieden wij ook hoogstaande seriematige tapbladen aan, voor horeca ondernemingen die graag in één keer grotere partijen willen afnemen. Uiteraard worden ook deze producten aan de hand van uw specificaties en wensen op maat geproduceerd zodat uw barblad altijd de perfecte pasvorm heeft. 
 

 

Laat een uniek barblad op maat ontwerpen


Kiest u ervoor een eigen tapblad of mobiel station te laten ontwerpen? Ons ervaren en bevlogen team gaat met u zitten om uw visie op papier te zetten, en samen een unieke blikvanger voor uw horeca gelegenheid te ontwerpen. Wij komen bij u langs om uw pand om te meten en daarna gaan we aan de slag in onze werkplaats. Het is zelfs mogelijk om de producten op locatie te maken. Een greep uit de mogelijkheden die een partnerschap met Bella RVS u biedt:

  • Barbladen met een ronding, voor een zachte, architecturele look
  • Barbladen met een scherpe hoek, als uw pand de ruimte optimaal wil benutten
  • Tapbladen met een U-vorm of zelfs in een cirkel
  • 8-vormige barbladen, zoals de unieke infinity-shape van dit design
     

Een barblad op maat laten maken

 

 

Bella RVS inspireert tot meer: klein constructiewerk en exterieur staalbouw


Barbladen zijn niet het enige dat wij produceren voor horeca ondernemingen. Ook maken wij logo's in staal voor een echt statement aan uw muur. Of denk aan kleinere metalen details zoals informatiebordjes of deurknoppen. Heeft uw horeca gelegenheid een tweede verdieping of een zomers dakterras? Onze trappen en balustrades worden met veel oog voor detail afgewerkt. Ga voor een robuuste, industriële look of verras uw bezoekers met verfijnd sierwerk in metaal. 
 

Bekijk Circuit Park Zandvoort voor meer inspiratie