Close Menu

Ontwerpen van unieke tapbladen


De kracht van Bella RVS zit hem in onze barbladen. Wij maken deze op maat, en aangepast aan uw wensen. Uw tap- en barbladen kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Denk aan de keuze voor de vorm, de metaalsoort en zelfs de keuze van de kleur. 
 

Gebogen barbladen

Wij specialiseren ons in gebogen bladen, en kunnen deze als geen ander voor u produceren. Gaat u voor een u-vorm, een infinity-shape, golfvorm of zelfs een volledig ronde bar? In onze werkplaats in Zwanenburg krijgen wij elke gewenste vorm voor elkaar. Zo is de bar niet alleen functioneel, maar wordt het ook een echte blikvanger voor uw gasten.
 

Kies voor een afwerking in rvs, koper, aluminium of staal

Onze barbladen komen niet alleen in rvs. U kunt ook kiezen voor een van de volgende metaalsoorten om u echt te onderscheiden van de concurrent: koper, aluminium en staal. 
 

Geef uw tapblad een unieke uitstraling

Wij kunnen uw tapbladen ook een kleur geven, waarmee u helemaal een statement maakt. Samen met u creëren we unieke producten voor elk horecapand.

 

Ontwikkelen van tapbladen

 

Ontwerpen

In deze fase wordt de bar bedacht. U kunt bij ons een gedetailleerde tekening inleveren, wij kunnen een ontwerp voor u maken, of we gaan er met elkaar een maken.

Functies toevoegen

Het ontwerp wordt aangevuld met de vereiste benodigdheden voor uw bar of restaurant, zoals meerdere lekbladen of een cocktailstation.

Opmeten van de ruimte

Wij komen bij u langs op locatie om de ruimte op te meten, zodat wij de bar op maat kunnen afleveren. Dit millimeterwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

Maken van de bar

Wij realiseren het ontwerp in onze werkplaats in Zwanenburg, of zelfs bij u op locatie.

Leveren en installatie

Het leveren van de bar en het installeren op locatie doen wij voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Voor u het weet kan de bar in gebruik worden genomen. 
 

OFFERTE AANVRAGEN


 


Unieke barbladen creëren met Bella RVS


Wij ontwikkelen alles in onze eigen werkplaats. Op deze pagina vindt u een impressie van de tapbladen die wij dagelijks maken. Wilt u andere producten en oplossingen zien? Bekijk dan onze andere projecten of ga naar onze webshop voor een aantal standaardmodellen die wij veel produceren.
 

OFFERTE AANVRAGEN