Close Menu

ONTWIKKELING VAN DIVERSE TAPBLADEN

In onze werkplaats in Zwanenburg ontwikkelen wij diverse maatwerk tapbladen en barbladen. Verschillende producten produceren wij seriematig en snel voor u op maat, maar het is ook mogelijk om unieke ontwerpen te laten produceren. Wij helpen u graag met het realiseren van uw ontwerpen en maken met uw gedachten als uitgangspunt. U kunt immers vertellen welke sfeer u wilt uitstralen met uw bar of restaurant, wij helpen dan weer met het kiezen van de juiste producten en materialen. Samen ontwikkelen wij zo unieke resultaten!

Maatwerk tapbladen bij Bella RVS

Al onze barbladen en tapbladen zijn maatwerk en kunnen aangepast worden aan de wensen en benodigdheden van uw zaak. Heeft u verschillende filialen en wilt u hiervoor hetzelfde ontwerp gerealiseerd hebben? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door meer dan honderd jaar ervaring in metaalbewerking en staalbewerking zijn wij in staat unieke barbladen en tapbladen te realiseren. Denk hierbij aan:

Op deze manier ontwikkelen wij tapbladen die de ruimte van uw bar optimaal benutten en bijdragen aan de sfeer die u wilt uitstralen.

Stappen voor de ontwikkeling van tapbladen

Het proces voor de ontwikkeling van de tapbladen begint bij een ontwerp. Dit kan een ontwerp zijn dat u in gedachte heeft, dat wij voor u maken of die wij samen met u creëren. Dit ontwerp vullen wij aan met de benodigdheden van uw bar of restaurant, zoals meerdere lekbladen of een cocktailstation. Daarna komen wij langs op locatie om de ruimte op te meten en zo het tapblad op maat kunnen maken. Dan realiseren wij dit ontwerp in onze werkplaats in Zwanenburg of zelfs bij u op locatie. Het leveren en installeren doen wij voor u, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Unieke tapbladen creëren

Wij ontwikkelen alles in onze eigen werkplaats. Hieronder ziet u een impressie van de tapbladen die wij maken in ons dagelijks werk in Zwanenburg.. Wilt u andere producten en oplossingen zien? Bekijk dan een van onze andere projecten. Voor meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen kunt u ook altijd contact met ons opnemen!

Vragen? Neem contact op