Close Menu

Particuliere bouw


Gaat u een (eigen) huis bouwen? In samenwerking met particulieren, architecten en aannemers ontwerpen wij diverse oplossingen voor particuliere bouw. Van de draagbalken in uw foyer tot het balkon op het zuiden, van stalen deurframes in de badkamer tot een sierlijk afgewerkte trap. Wij begeleiden uw bouwproject voor al het laswerk, groot en klein.


Een eigen huis bouwen of verbouwen

Bella RVS is een partner op het gebied van (ver)bouwen. Eenmaal in de arm genomen verzorgen wij al het las- en metaalwerk voor uw bouwproject. Wilt u uw draagconstructie versterken met stalen balken? Dan zorgen wij ervoor dat de balken naadloos aansluiten en onzichtbaar uw huis blijvend zullen verstevigen. Wilt u een bijzondere trap laten ontwerpen als blikvanger in uw woning, of stalen deurframes voor die industriële look? Ook hiermee hebben wij ruimschoots ervaring.
 

Ruwbouw

Onder ruwbouw wordt alles verstaan dat te maken heeft met de daadwerkelijke constructie van uw huis. Draagbalken, stalen frames en meer. Wij schakelen snel met uw aannemer en kunnen het benodigde maatwerk zelfs op locatie voor u produceren. Het constructiewerk van Bella RVS is stevig, vakkundig en tot op de millimeter nauwkeurig. U ziet er na de verbouwing niets meer van, maar het zal uw huis vele jaren beschermen.
 

Afbouw

Tijdens de afbouw worden binnendeuren aangebracht, verlichting, scheidingswanden en meer. De industriële woontrend omarmt een robuuste, stalen afwerking in het interieur en aan die vraag kunnen ook wij voldoen. Denk aan glas in metaal voor binnendeuren of een scheidingswand. Of staalplaten tegen uw gevel in de foyer van drie meter hoog, die uw bezoek de adem zal benemen zodra ze binnen stappen. Ook voor balkons en trappen draaien wij de hand niet om, te ontwerpen zoals u het graag zou willen. 
 

Vraag een offerte aan


 

Exterieur

Van het balkon of een noodladder aan de gevel naar het naamplaatje en huisnummer naast uw deur. Ook stalen raamkozijnen zijn echte blikvangers voor uw nieuwe woning, en geven het een unieke uitstraling. Of misschien heeft u altijd al in een huis willen wonen met een naam, sierlijk beletterd tegen de voorgevel van uw huis. 
 

Interieur

Denk aan stalen verlichting of meubilair dat (gedeeltelijk) uit metaal vervaardigd is. De prachtige binnendeuren of de accenten aan uw badkamer. U kunt het zo gek niet bedenken, of Bella RVS kan het maken in elke metaalsoort die u wenst. Rvs, staal, messing, koper of aluminium - bij ons bent u aan het juiste adres voor elk soort laswerk. 
 

Een goede prijs en uitstekende kwaliteit

Wij worden uitgedaagd door bouwkundige problemen, waarvoor wij oplossingen bedenken. Functionaliteit en kwaliteit horen voor een goede prijs voor iedereen beschikbaar te zijn. Daarom staat goede service hoog bij ons in het vaandel.

Door uw bouwproject van begin tot eind te begeleiden ontzorgen wij u tijdens verschillende stadia van het bouwproject. Uzelf, uw aannemer en / of uw architect kunnen snel met ons schakelen omdat alle staaloplossingen onder één dak worden aangeboden. 
 

Vraag een offerte aan