Close Menu

Particuliere bouw

In opdracht van architecten en aannemers ontwikkelen wij diverse oplossingen voor de particuliere bouw. Dat kan een badkamer zijn, een stalen raamkozijn, een draagbalk, maar ook een balustrade of trap in de woning. Van kleinschalig laswerk tot groot staal constructiewerk, bij Bella RVS kunt u terecht voor al uw interieur en exterieur staalbouw op maat. Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring in metaalbewerking en kunnen daardoor voor ieder project een passend ontwerp maken en realiseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Bouwkundige oplossingen voor verbouwingen en nieuwbouw

Voor al onze projecten zijn uw ideeën en wensen het uitgangspunt. Of het nu voor een verbouwing of een nieuwbouw woning is, met onze kennis van constructiewerk en metaalbewerking realiseren wij uw ideeën tot bouwkundige oplossingen. Functionaliteit en kwaliteit voor goede prijs vindt u bij ons. Daarnaast vinden wij een goede service erg belangrijk. Dit realiseren wij op de volgende manieren:

  • U kunt bij ons terecht voor ruwbouw en afbouw, eigenlijk alles binnen de constructie van uw pand dus;
  • Wij creëren niet alleen interieur staalbouw maar ook exterieur staalbouw, waardoor u al uw producten kunt laten produceren binnen één bedrijf;
  • Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snel creatieve oplossingen te bedenken;
  • Wij gaan nauwkeurig te werk, zodat al uw maatwerk precies aansluit bij het pand;
  • Het is zelfs mogelijk de projecten op locatie te produceren.

Bouwconstructies bij Bella RVS

Bent u bezig met een constructieproject en heeft u een deskundig bouwbedrijf nodig voor uw staalwerk en constructiewerk? Dan bent u bij Bella RVS in Zwanenburg aan het goede adres. Wij realiseren maatwerk constructiewerk van RVS, staal, aluminium of een combinatie van materialen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen? Neem contact op