Close Menu

Circuit park Zandvoort

Voor het Circuit Park Zandvoort en Bernie’s Bar & Kitchen hebben wij diverse zaken ontwikkeld. Denk hierbij aan metaalwerk voor de uitstraling van het restaurant, de toiletten en het zicht op het circuit. Stoer constructiewerk op maat is het resultaat! Dit is een van de vele unieke projecten waar wij aan bij hebben gedragen. Heeft u nou ook een project waarvoor u op zoek bent naar een bouwoplossing op maat? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Staal en constructiewerk op maat

Zoals u ziet kunnen wij bij Bella RVS al uw constructie ontwerpen realiseren. Denk hierbij aan:

  • Klein constructiewerk zoals op Circuit Park Zandvoort;
  • Groter constructiewerk en ruwbouw;
  • Interieur staalbouw, van een metalen tafelpoot tot volledig stalen meubilair;
  • Exterieur staalbouw;
  • Diverse tapbladen op maat;
  • Stalen puien en andere constructies.

Uiteraard is er bij ons nog veel meer mogelijk, dat niet te omvatten is in een tekst. Neem dus vooral contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw project!

Metaalbewerking nabij Haarlem

Voor al uw unieke constructiewerk, zoals gerealiseerd voor Circuit Park Zandvoort, bent u bij Bella RVS dus aan het juiste adres! Daarnaast produceren wij ook diverse producten seriematig op maat, die snel en vakkundig speciaal voor uw pand worden gemaakt. Het is mogelijk dat wij deze producten in onze werkplaats vervaardigen, maar het is ook mogelijk om dit op locatie te doen. Niks is ons te gek! Neem dus contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat wij uw ontwerpen kunnen realiseren.

Vragen? Neem contact op