Close Menu

Circuit Park Zandvoort


Circuit Park Zandvoort is een van onze meest ambitieuze projecten. Niet alleen produceerden wij de barbladen voor het Circuit Park en Bernie's Bar & Kitchen, ook ontwierpen we ander metaalwerk en konden we echt ons talent laten zien. Stoer constructiewerk op maat is het resultaat.
 

Allround maatwerk in metaalbewerking

Bekijk de foto's om te zien hoe wij ons metaalwerk vakmanschap hebben ingezet om de uitstraling van het restaurant, de toiletten en het zicht op het circuit naar een hoger plan te tillen. Deze opdracht bewijst voor ons dat wij een totaalbedrijf zijn: heeft u eenmaal gekozen voor Bella RVS, dan kunt u al uw metalen onderdelen bij ons laten ontwerpen en produceren: van ruwbouw tot afbouw. 

 

Uw bedrijfsconcept van ruwbouw constructiewerk tot interieur en exterieur staalbouw


Komt u bij Bella RVS om met onze unieke staaloplossingen om bedrijf vorm te geven, van de staalconstructies die uw pand overeind houden tot het sierwerk dat u aan uw bezoekers toont? Dan gaan wij graag met u om tafel zitten om uw ideĆ«en uit te werken. Ons enthousiaste, ervaren team weet wat u nodig heeft nog voor u erom vraagt, en komt samen met u tot een prachtig eindresultaat. Wij helpen u van begin tot eind. 
 

  • Interieur staalbouw, van metalen tafelpoten tot volledig stalen meubilair
  • Exterieur staalbouw, van balkons tot een metalen logo op de muur
  • Groot constructiewerk en ruwbouw
  • Klein constructiewerk
  • Diverse tapbladen op maat
  • Stalen puien en andere constructies


Wij laten al uw dromen in staal, rvs, koper, aluminium en metaal uitkomen. Deze projecten ondernemen wij zowel voor bedrijven als voor particulieren en architecten. Dankzij onze grote expertise kunnen wij snel schakelen tussen de verschillende behoeften van architecten, aannemers en eindafnemers. Onze staalconstructies zijn sterk, betrouwbaar en een lust voor het oog. Zo houden we iedere klant optimaal tevreden.
 

OFFERTE AANVRAGEN