Close Menu

Diverse bouwoplossingen op maat


Bij Bella RVS kunt u terecht voor het meest uiteenlopende staalwerk. Daarom zijn wij niet onder één noemer te vangen. Horeca ondernemers kennen ons als de beste leverancier van barbladen en mobiele stations. In de logistieke sector staan wij bekend om ons vakmanschap en efficiënte, ergonomische designs. Voor aannemers zijn wij partners in de bouw, voor wie wij constructiewerk op maat leveren. Architecten en particulieren komen juist bij ons voor die prachtige afwerking van ons sierwerk in staal. Design trappen en balustrades, een opvallende deur voor de wijnkoeler, glas-iin-metalen binnendeuren en een logo in staal aan de wand.

Uw allround staal specialist


Horeca ondernemers

Maatwerk tap- en barbladen, een mobiel cocktailstation of juist een volledige bar op maat? Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking voor horeca ondernemers, van de fundering tot het interieur.

Aannemers

Wij verzorgen uw complete staalproductie, van ruwbouw tot afbouw. Door alles binnen één bedrijf te houden kunt u als aannemer snel met ons schakelen en snel kleine aanpassingen doen. 

Architecten

Bella RVS laat uw visie voor een huis, kantoorpand of onderneming tot leven komen. Niet alleen het exterieur; ook vervaardigen wij stalen designs voor het interieur. Zo wordt u als architect nergens door belemmerd.

Particulieren

Bouwt of verbouwt u een eigen huis, en wilt u deze graag inrichten in een moderne, industriële stijl? Wij laten we u zien wat allemaal mogelijk is, van een karakteristieke glas-in-staal binnendeur tot het huisnummer aan de gevel, decoratieve staalbalken of een trapgewelf dat een echte blikvanger is.

Logistieke sector

Voor uw bedrijf is het belangrijk betrouwbare apparatuur en constructies te hebben, zodat u iedere dag veilig en efficient aan het werk kunt om uw opdrachten uit te voeren. Ieder bedrijf heeft hierin zijn eigen specifieke behoeften, en moet bovendien voldoen aan verschillende eisen. Bij Bella RVS hebben we verstand van zaken, en werken we graag samen met u aan een logistieke oplossing voor uw bedrijf. 
 

Heeft u uniek constructiewerk nodig voor uw bouwproject? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Vraag een offerte aan