Close Menu

Diverse bouwoplossingen op maat

Sommige projecten zijn niet onder één noemer te plaatsen, vandaar dat wij deze bundelen in het onderdeel: Diversen. Hieronder ziet u balkonhekwerken op maat. Dit is een van de vele constructiewerken die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten. Met uw ideeën en ontwerpen als uitgangspunt maken wij unieke constructies, waardoor uw pand de uitstraling heeft die u wilt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Dit kan via e-mail, telefoon, ons contactformulier of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Klein en groot constructiewerk op maat

Maatwerk tapbladen, spoelbladen of zelfs een volledige bar op maat? Bij Bella RVS zijn wij gespecialiseerd in metaalbewerking voor horecaondernemers, interieurbouwers en aannemers, maar ook als particulier kunnen wij veel voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers zijn wij in staat unieke vormen uit staal, RVS, aluminium of koper0 te creëren. Dit ziet u terug in onze:

Metaalbewerking nabij Haarlem

Onze diverse bouwoplossingen kunnen alles zijn van interieur tot exterieur staalbouw en van ruwbouw tot afbouw. Heeft u uniek constructiewerk nodig voor uw bouwproject? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen? Neem contact op